SON DAKİKA

Haber Oku

Saman Nezlesi Nedir? Nasıl geçer

Saman Nezlesi Nedir? Nasıl geçer
Bu haber 04 Haziran 2020 - 11:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yaygın grip ile farklılık gösteren saman nezlesi, burun akıntısı, öksürük, burun kaşıntısı ve tıkanıklığına neden olur.

. vücudunuzun, vücudunuza nasıl girdiği bir maddeye zararlı olarak direnmesi gerçeği sayesinde oluşur. Normal seviyedeki direnci fiziksel beden için zararlı olmasa da, vücut onu abarttığında, bilmeden kendini incitir.

Kendi vücuduna gösterdiği direncin bir sonucu olarak, belirli bir alanda da iltihaplanma olabilir.

Bu, iltihabın devamında polinosis getirir. Polinozisi olmayanlarda sinüzit ve astım gibi farklı yaralanma türlerine neden olsa da, bu rahatsızlığı yaşayanlarda sadece bir alerjidir.

Örneğin; Tükettiği bir yiyecek yüzünden, beslendiği bir hayvan varsa, tüyleri gibi. Primer taraf boyunca ortaya çıkan sinüzit ve astım bozuklukları kalıcı ve uzamış bozukluklardır. Kişiselleştirilmiş testlerin bir sonucu olarak tedaviye başlayan bu hastalık için 3 çeşit tedavi vardır. Bunlar; Alerjen koruması İlaç tedavisi ve Aşı tedavisi olarak listelenmiştir.

Saman nezlesinin yaşa göre farklı etkileri olabilir
Yaşlılarda ikinci seçenek olan ilaç tedavisi sürdürülürken, aşılama yöntemi daha küçük çocukluk diyeceğimiz dönemde bireylerle başlar.

Hastalığın kötü tarafı sadece bir bölgeyi etkilemez, aynı zamanda vücudun diğer bölgelerinde de yan etkiler gösterebilir. Bu hastalıkların tedavi sürecinde, kaldığınız ve yaşamınızın temiz kaldığı ortamın korunmasına özen göstermek istiyorsunuz. Ardından, doktorunuzun yasakladığı yiyecekleri tüketmemeye dikkat edin.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA