SON DAKİKA

Haber Oku

Maya Maskesinin Bakın Cilde Avantajları Nelerdir?

Maya Maskesinin Bakın Cilde Avantajları Nelerdir?
Bu haber 18 Haziran 2020 - 17:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Maya Maskesinin Cilde Avantajları Nelerdir? Her kadın cildinin parlak ve pürüzsüz görünmesini ister. Bunun için mucizevi maya maskesini hiç denediniz mi?

Maya maskesi son zamanlarda kadınların en sevdiği güzellik ürünleri arasında yer aldı. Uzak Doğu kadınlarının yıllardır kullandıkları bir yol olan maya maskesi, cildin B2 ve B6 vitaminleri ile yenilenmesini sağlar. cilt üzerindeki avantajları da şaşırtıcı.

Maya maskesi yağlı ciltler üzerinde denge sağlar ve kuru ciltte dökülmeyi önler.
Akne ve akne oluşumunu tamamen cilt tiplerini önler.
Maya maskesi sadece cildi nemlendirmekle kalmaz, aynı zamanda ölü deriden de arındırır.
Kırışıklıkları azaltır ve yaşlanma belirtilerini geciktirir.
Egzama gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılır.
Maya maskesi saça uygulandığında, saçın daha az yağlanmasına yarar.
Cilt lekelerini temizler.

Copra yağı ile maya maskesi
Bir çorba kaşığı mayayı bir çay kaşığı kopra yağı ile karıştırdıktan sonra, yüzünüze uygulayın. Çeyrek saat bekledikten sonra yüzünüzü iyice temizleyin. Copra yağı yoksa, bitkisel yağ ile de uygulanabilir.

Sade Maya Maskesi
Bir cam kase boyunca 1 çorba kaşığı maya ve yarım çorba kaşığı kremsi hale gelene kadar karıştırın. 15-20 dakika sonra, maskeyi ılık suyla dairesel hareketlerle yavaşça temizleyin. Sonra yüzünüzü soğuk suyla durulayın.

Süt ile yapılan maya maskesi
Bir cam kase sırasında 1 çorba kaşığı taze maya ve 1 çorba kaşığı sütü karıştırın. Masaj yapın ve tüm yüzünüze uygulayın. Çeyrek saat bekledikten sonra ılık su ile durulayın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA