SON DAKİKA

Haber Oku

Bu İki Malzeme Ayak Bakımı İçin Fark Yaratır

Bu İki Malzeme Ayak Bakımı İçin Fark Yaratır
Bu haber 18 Haziran 2020 - 16:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ayaklar genellikle insan sağlığında görev oynayan organlardır. Ayak bakımı herkes için çok önemli bir faktördür.

Görünüşü muhteşem olduğu için sağlıklı olduğu anlamına gelmez!

Ayak bakımı, klasik ve günlük ayak temizliği ve bakımından oluşan Ayak Hastalıkları uzmanları tarafından yapılan bir kavram olabilir. Hijyenik ortamlarda, sertifikalı uzmanların özel yöntem ve cihazlarla sunduğu sağlık hizmetlerini kapsar. Ayak tırnaklarının hijyenik olarak kesilmesi ve şekillendirilmesi, tırnak yüzeylerinin temizlenmesi, beslenmesi ve parlatılması, sterilize edilmiş cihazlarla sertleştirilmiş cildin bakımı dahil olmak üzere uzman podolog tarafından uygulanan cihaz işlemleriyle devam eder. Günlük yaşamımızda tüm gün yükümüzü taşıyan ayaklarımız yıpranıyor ve çeşitli nedenlerle hasar görüyor, bu da hem sağlık hem de estetik açısından bizim için büyük önem taşıyan bir durumu ortaya koyuyor. Bu sorunları azaltmak e-vde bakım ile mümkündür!

Malzemeler
Her e-vde iki temel bileşen kullanarak ayak bakımı için harikalar yapabileceğinizi biliyor musunuz? Pahalı markalar, losyonlar, kremler, peelingler için satılan birçok kozmetik ürünün yanı sıra, mutfağınızdaki bu iki ürünle ayaklarınıza bakacaksınız.

E-vde Ayak Bakımı Nasıl Yapılır?

Ayaklarınız için bulunması kolay bileşenler arasında 1 litre süt ve üç yemek kaşığı bikarbonat soda bulunmaktadır.

Peki bunu nasıl uygulayabiliriz?
Derin bir tencerede 1 litre süt ısıtın, ancak kaynatmayın. Isıtılmış süte bikarbonat soda ekleyin, karıştırın ve bir havzaya dökün.

Ayaklarınızı hazırladığınız ılık karışımın içine batırın. Ayaklarınızı yaklaşık 10 dakika boyunca süt banyosuna daldırın. 10 dakika sonra, ayaklarınızı tekrar ılık suyla durulayın ve kurulayın. bu genellikle ayaklarınıza nem, yumuşaklık ve dinlenme verecek bir karışımdır. Bu süt banyosu karışımı ayaklarınıza bakmak için ucuzdur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA