SON DAKİKA

Haber Oku

21 günlük kural hakkında ne anlamak istiyoruz?

21 günlük kural hakkında ne anlamak istiyoruz?
Bu haber 10 Haziran 2020 - 14:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.
21 günlük kural hakkında … 21 günlük kural nedir? O nasıl çalışır? makalemizde hepsine ulaşacaksınız.

Son günlerde bu ilginç kuralın adını sık sık duyduk. 20 gün boyunca herhangi bir şeyi tekrarladığımızda, beynimiz 21. günde otomatik olarak yapmaya başlar. Aynı zamanda bir yazar olan Maxwell Maltz olan Amerikalı doktor, 1950’lerde hastaları arasında standart bir döngü fark etti. çoğumuz uzuvlarını kaybettikten sonra 21 gün içinde yeni formlarına alışmaya başladık. Yıllardır bu teoriyi sürdüren Maltz’un bu tespiti bugün de geçerlidir.

21 günlük kural, diyet ve şekerden vazgeçmek isteyenlerin diyet uyguladığı bir yöntem haline geldi. İnsanlar ihtiyaç duydukları alışkanlıkları 21 günde fark etmeye çalışırlar. bu kuralı kötü alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak veya iyi alışkanlıklar gerçekleştirmek için kullanırsınız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA