SON DAKİKA

Haber Oku

Sivilcelere Elveda: Tarçın Sivilce Maskesi Bakın Nasıl Yapılıyor?

Sivilcelere Elveda: Tarçın Sivilce Maskesi Bakın Nasıl Yapılıyor?
Bu haber 18 Haziran 2020 - 17:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sivilceleriniz varsa ve bu örnekten oldukça şikayet ediyorsanız, makalemize ilgi duyacağınız anlamına gelir. Damaklarımızda adı ve tadı olan bir tahtın bulunduğu tarçının sivilceler için tatlı olduğunu ve zamanla lekeleri çıkardığını biliyor muydunuz? İşte tarçın sivilce maskesi tarifi…

Kullanılacak Malzemeler
– 1 yemek kaşığı tarçın

– 2 yemek kaşığı bal

Nasıl hazırlanır?
Tarçın ve balın temiz olduğundan emin olduğunuz bir kasede karıştırın. Tutarlılık kazanmaya başladıysa, şimdi maskenizi kullanacaksınız.

Tarçın Sivilce Maskesi Nasıl Kullanılır?
Uyguladığınız tarçın ballı akne maskesini kullanmak istediğiniz dünyanın temiz olduğundan emin olduktan sonra, bu alanı dairesel hareketlerle kullanmaya başlayın. Maskeyi yüzünüzde 15 ila yirmi dakika tutun. Ardından cildinizi ılık su yardımıyla tamamen arındırın. bu maskeyi haftada 1 ila üç kez uygulayacaksınız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA