5:18 pm - Sivilcelere Elveda: Tarçın Sivilce Maskesi Bakın Nasıl Yapılıyor?
4:50 pm - Zerdeçal Akne Sivilce Maskesi Bakın Nasıl Yapılır
4:07 pm - Cilt Bakımında Herkesin Doğru Bildiği Hatalar
4:00 pm - Bu İki Malzeme Ayak Bakımı İçin Fark Yaratır
11:05 am - Hamilelik Gıdalarından Muz’un Önemi
9:41 pm - Tırnak Sağlığı vede Hastalıkla İlişkileri Bakın Neler
9:31 pm - İlk Ay Bebek Gelişimi ve Dikkate Alınması Gerekenler
9:24 pm - Ertesi Gün Hapı Bakın Ne Kadar Etkili, Herhangi Bir Yan Etkisi Var mı?
9:18 pm - Diyet Şekeri Bakın Nasıl Yapılır? Yapılması Gerekenler
3:23 pm - Keçiboynuzu’nun avantajları nelerdir?
Sedef Hastalığı Bulaşıcı Nedir? Sedef hastalığı, genlerle ilişkili bir cilt rahatsızlığı olabilir. Genlerle ilgili bir rahatsızlık olduğundan, vücudun daha önce bağışıklığı olması gerekir. Bu bağışıklık, sedef hastalığı varsa, genli gençlere geçen aile içinde ortaya çıkar.
Sedef hastalığının ortaya çıkması da çevreye bağlıdır. Ama bu bulaşıcı mı? bu konuda endişelenmeyin, çünkü sedef hastalığı kesinlikle bulaşıcı değildir.
Bir özelliğin oluşumu için bağışıklık ve çevresel etkiler kesinlikle gereklidir. Sedef hastalığı genetik bir hastalık olabileceğinden, bir aile sırasında genellikle oldukça fazla bir sedef hastalığı hastası vardır. Sedef hastalığı genlerle ilişkili bir rahatsızlık olabileceğinden, yeni bireylerde ve kardeşlerde sedef hastalığı olacağı anlamına gelmez.
Bu insanlar sadece genlerinde taşırlar ve hiçbir ses belirtisi gözlenmez. Sedef hastalığı olan kişinin ilişkilerinde sedef hastalığı olasılığı% 33’tür. Başka bir deyişle, üç çocuktan birinde sedef hastalığı olabilir.
Sedef Hastalığı Bulaşıcı Nedir?
Kadınlar için% 53,3 iken, erkekler için% 46,7’dir. Bir yaş grubu olarak beklersek, her yaş grubunda görülür. Geçmişte, 5 yıllık bir düzenleme vardı, ancak şimdi bile bebeklerin poposu içindeki döküntülerin sedef hastalığının başlangıcına sahip olduğu bulundu. Sedef hastalığı genellikle vücudun birçok bölgesinde görülür. Ancak konsantre olmak için bir şey, sedef hastalığının tırnaklarda olduğunda sıklıkla mantar ve egzama ile karıştırılabileceğidir.
Ne yazık ki, sedef hastalığı genetik bir hastalık olabileceğinden, tedavisi mümkün değildir. Ayrıca geçici olarak kremlerle tedavi edilebilir, en azından geçmeyecek, tamamen kalıcı olarak geçebilir ve daha sonra tekrarlayabilir. en başta gelen yerler eller, tırnaklar, ayaklar, eklemlerdir.